Νεα Μοντελα

Yamaha XMAX 300 Tech MAX 2023: Περισσότερο MAX από ποτέ!

Με 7.390 ευρώ


31.05.2023

Η δυναμική σειρά MAX δεν μένει ποτέ στάσιμη και ένα από τα μυστικά της εντυπωσιακής επιτυχίας της τα τελευταία 15 χρόνια, είναι η συνεχής εξέλιξη, τόσο τεχνολογικά όσο και στυλιστικά

Οι σχεδιαστές της Yamaha επικεντρώθηκαν στη δημιουργία μιας εντελώς νέας εμφάνισης, με πιο ρέουσες γραμμές που τονίζουν τον εκπληκτικό σπορ χαρακτήρα και την ευελιξία του σκούτερ. Σχεδόν κάθε στοιχείο της κομψής, σπορ εξωτερικής σχεδίασης του XMAX 300 Tech MAX έχει ανασχεδιαστεί, ώστε να δημιουργηθεί ένα πιο εντυπωσιακό όχημα που θα προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων, στυλ, άνεσης και λειτουργικότητας.

Οι αλλαγές όμως δεν περιορίστηκαν στην εξωτερική σχεδίαση. Οι αναβάτες του XMAX 300 Tech MAX μπορούν πλέον να επωφελούνται από συνδεσιμότητα smartphone και πλοήγηση Garmin μέσω της νέας, πολλαπλών θεμάτων οθόνης TFT 4,2 ιντσών.

2023 Yamaha XMAX300ASP EU Dark Petrol Keyvisual 001 03

Δυναμική και φουτουριστική εξωτερική σχεδίαση

Το μπροστινό μέρος του φέρινγκ του XMAX 300 Tech MAX ανασχεδιάστηκε για να δημιουργηθεί ένα φουτουριστικό, σφιχτό στυλ, το οποίο προσφέρει απαράμιλλη παρουσία στο δρόμο. Τα πιο αιχμηρά, γωνιώδη άνω πάνελ προσδίδουν αίσθηση δύναμης, ενώ το νέο φέρινγκ συμπληρώνεται ιδανικά, από τα νέου στυλ καλύμματα του πιρουνιού.

2023 YAM XMAX300ASP EU MDBNM4 STU 007 03 preview

Η τολμηρή, σπορ νέα εμφάνιση ενισχύεται από τα φλας που έχουν τοποθετηθεί πιο ψηλά στις δύο πλευρές του ανεμοθώρακα και είναι εξαιρετικά ευκρινή στους υπόλοιπους οδηγούς, όταν το σκούτερ κινείται στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης. Η μπροστινή όψη του φέρινγκ και τα καλύμματα του πιρουνιού, δίνουν την εντύπωση ενός ανεστραμμένου τριγώνου που ενισχύει την αίσθηση ευελιξίας.

Στενό προφίλ και μεταφορά των μαζών προς τα εμπρός

Το ολοκαίνουριο φέρινγκ συνδυάζεται με νέο, στενότερο πλευρικό προφίλ, το οποίο τονίζει τον σπορ χαρακτήρα του νέου XMAX 300 Tech MAX. Τα χαρακτηριστικά, εμβληματικά μπούμερανγκ της σειράς MAX έχουν ανασχεδιαστεί ώστε να δημιουργηθεί ένα δυναμικό, σφιχτό στυλ, με τις μάζες να συγκεντρώνονται πιο μπροστά. Αυτή η σχεδίαση δίνει την εντύπωση της κίνησης προς τα εμπρός και φέρνει τις επιδόσεις σε πρώτο πλάνο, ακόμα και όταν το σκούτερ είναι σταματημένο.

2023 Yamaha XMAX300ASP EU Dark Petrol Static 010 03

Στην αριστερή πλευρά του σκούτερ, το νέας εμφάνισης, τρισδιάστατο μπούμερανγκ παρέχει μια ομαλή και ισχυρή οπτική ροή, από το ψαλίδι μέχρι το εμπρός μέρος της σέλας και τον άξονα του μπροστινού τροχού, δημιουργώντας μια αρμονική αύνδεση που εντυπωσιάζει. Το ίδιο ισχύει και στη δεξιά πλευρά, όπου το μπούμερανγκ παρέχει αδιάκοπη ροή από το τελικό της εξάτμισης έως τον μπροστινό τροχό, προσφέροντας μια συμμετρία που υπογραμμίζει την premium εμφάνιση και την υψηλή ποιότητα του νέου XMAX 300 Tech MAX.

Το XMAX 300 Tech MAX είναι εξοπλισμένο με πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας. Η νέα εξωτερική σχεδίαση που συγκεντρώνει τις μάζες πιο μπροστά και οι ρέουσες γραμμές, εστιάζουν την προσοχή στο μπροστινό μέρος του σκούτερ και ενισχύουν την αίσθηση ευελιξίας. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης, πάνελ δίπλα στα μαρσπιέ του συνεπιβάτη, τα οποία είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές. Στα νέα μπούμερανγκ αριστερά και δεξιά, έχουν ενσωματωθεί αεραγωγοί που απομακρύνουν τη θερμότητα από τον κινητήρα.

Ολοκαίνουρια, έγχρωμη οθόνη TFT 4,2": Συνδεσιμότητα και πλοήγηση μέσω smartphone

Το XMAX 300 Tech MAX είναι εξοπλισμένο με έναν από τους πιο εντυπωσιακούς πίνακες οργάνων που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε Sport Scooter. Αυτά τα ολοκληρωμένα όργανα περιλαμβάνουν μια νέα, προηγμένη έγχρωμη οθόνη infotainment TFT 4,2 ιντσών, η οποία συνδέεται με smartphone και μπορεί να λειτουργήσει ως ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης.

2023 YAM XMAX300ASP EU MDBNM4 DET 003 03 preview

Η ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου επικοινωνίας (CCU) επιτρέπει τη σύνδεση του σκούτερ με smartphone μέσω Bluetooth. Μετά τη λήψη της δωρεάν εφαρμογής MyRide της Yamaha και τη ζεύξη της συσκευής με το όχημα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών.

Η έγχρωμη οθόνη TFT 4,2" είναι σε θέση να λαμβάνει μηνύματα, email και ειδοποιήσεις, εμφανίζοντας τις σχετικές πληροφορίες στην οθόνη. Η αναπαραγωγή μουσικής και άλλες λειτουργίες του smartphone μπορούν να ενεργοποιηθούν και να προσφέρουν μοναδική και πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα πληροφοριών και υπηρεσιών, όπως είναι η ένταση του ήχου, ο καιρός και η γλώσσα, καθώς και οι πληροφορίες που σχετίζονται με το όχημα, την οδήγηση και άλλους παράγοντες.

Σύστημα πλοήγησης Garmin*

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής Garmin StreetCross στο smartphone και τη σύνδεση με τη CCU του XMAX 300 Tech MAX, οι αναβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλοήγηση Garmin, στην έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσών του συστήματος infotainment. Αυτό το εξελιγμένο σύστημα επιτρέπει την αναζήτηση με βάση την τοποθεσία, το όνομα και διάφορες άλλες μεθόδους, μέσω του smartphone.
Μόλις ρυθμιστεί η διαδρομή, ο αναβάτης μπορεί να κάνει μεγέθυνση και σμίκρυνση, χρησιμοποιώντας τους διακόπτες του τιμονιού. Η εφαρμογή Garmin StreetCross παρέχει πληροφορίες για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, καθώς και για τα όρια ταχύτητας, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, την απόσταση και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης στον προορισμό. Παρέχει επίσης, πληροφορίες για πιθανούς κινδύνους, όπως είναι η ύπαρξη κλειστών στροφών στη συνέχεια της διαδρομής.

* Η εφαρμογή πλοήγησης δεν θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Σε ορισμένες χώρες δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα όρια ταχύτητας, την κίνηση κ.λπ. Τα όρια ταχύτητας ενδέχεται να μην ενημερώνονται εγκαίρως και είναι πιθανό να αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση σχολείων ή εργοταξίων.

Ξεχωριστό ταχύμετρο LCD 3,2"

Το ταχύμετρο εμφανίζεται σε μια ξεχωριστή οθόνη LCD 3,2", η οποία βρίσκεται επάνω από τη νέα οθόνη TFT 4,2". Η δευτερεύουσα οθόνη είναι εξαιρετικά ευανάγνωστη, ενώ η απομάκρυνση των πληροφοριών από την οθόνη του συστήματος infotainment επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια. Η απομάκρυνση του ταχύμετρου από την κεντρική οθόνη, επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει λειτουργίες στην πολλαπλών θεμάτων οθόνη TFT. Παράλληλα, μπορεί να βλέπει την ταχύτητα και άλλες σημαντικές πληροφορίες, ανεξάρτητα από το μενού που θα επιλέξει στη νέα οθόνη TFT.

Ριζοσπαστικός, νέος προβολέας και πίσω φως σε σχήμα X

Το XMAX 300 Tech MAX διαθέτει μια ριζοσπαστική, νέα όψη, η οποία οφείλεται στη χαρακτηριστική διάταξη των προβολέων και των φώτων θέσης. Το σχήμα Χ, είναι μοναδικό σε αυτό το νέο μοντέλο. Η εξαιρετικά μοντέρνα εμφάνιση ταιριάζει απόλυτα με την ολοκαίνουρια εξωτερική σχεδίαση και χαρίζει στο μοντέλο του 2023, άμεσα αναγνωρίσιμη, φουτουριστική εμφάνιση που ξεχωρίζει από κάθε άλλο μοντέλο.

2023 Yamaha XMAX300ASP EU Dark Petrol Static 007 03

Το ανασχεδιασμένο πίσω φως LED περιλαμβάνει φώτα πέδησης που σχηματίζουν το γράμμα X όταν ανάβουν. Περιλαμβάνει επίσης, ενσωματωμένα πίσω φλας που προσδίδουν ομοιογένεια και, κομψή εμφάνιση. Τα νέα υψηλής ευκρίνειας μπροστινά φλας σχεδιάστηκαν ειδικά, για εύκολη θέαση από τους διερχόμενους οδηγούς σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Νέα σέλα με βελτιωμένη πρόσβαση στο έδαφος

Η σέλα του νέου XMAX 300 Tech MAX ανασχεδιάστηκε, για πιο άνετη οδήγηση και εύκολη πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος. Το σχήμα του μπροστινού μέρους της σέλας έχει αναθεωρηθεί, για να γίνει πιο ευχάριστη η οδήγηση στην κίνηση, όπου απαιτούνται συχνές στάσεις και εκκινήσεις.

2023 YAM XMAX300ASP EU MDBNM4 DET 008 03 preview

Οι αναβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τον μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για να μεταφέρουν τα πάντα, από προμήθειες έως εξοπλισμό γυμναστηρίου. Όταν το σκούτερ είναι σταθμευμένο, στον χώρο αποθήκευσης μπορούν να τοποθετηθούν 2 κράνη full-face**. 

Λεπτότερη και κοντύτερη, η νέου σχήματος σέλα συνέβαλε στη διατήρηση μικρών διαστάσεων σε αυτό το νέο μοντέλο.

Σέλα και καλύμματα καπακιού από δερματίνη / Νέου στυλ μαρσπιέ αλουμινίου

Για ακόμα περισσότερη πολυτέλεια, το XMAX 300 Tech MAX διαθέτει αποκλειστική επένδυση σέλας από δερματίνη, καθώς και χρυσαφί ραφές. Το ίδιο υψηλής ποιότητας υλικό έχει χρησιμοποιηθεί και στα καλύμματα του καπακιού του χώρου αποθήκευσης, για αρμονία και ακόμα πιο έντονη αίσθηση πολυτέλειας. Επίσης, τα αλουμινένια μαρσπιέ σε συνδυασμό με την επένδυση της σέλας από δερματίνη, προσδίδουν αποκλειστικό χαρακτήρα στο Tech MAX.

Νέοι μηχανισμοί ανεμοθώρακα και αλουμινένιοι βραχίονες καθρεπτών

Το νέο μοντέλο διατηρεί τον ίδιο ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα, ενώ για βελτιωμένη λειτουργία και μεγαλύτερη άνεση, οι μηχανισμοί που επιτρέπουν τη ρύθμιση σε χαμηλή και ψηλή θέση έχουν ανασχεδιαστεί. Επίσης, για ελαφρώς μειωμένο βάρος και βελτιωμένη ποιότητα, οι βραχίονες των καθρεπτών έχουν κατασκευαστεί από αλουμίνιο.

2023 Yamaha XMAX300ASP EU Dark Petrol Studio 001 03

Αποκλειστικά χρώματα Tech MAX

Για κορυφαία εμφάνιση, ορισμένα πλαστικά εξαρτήματα του XMAX 300 Tech MAX διαθέτουν ειδικό ημι-μεταλλικό γυαλιστερό φινίρισμα που ενισχύει το συνολικό στυλ και συμπληρώνει τα αποκλειστικά χρώματα.

Κύρια χαρακτηριστικά του XMAX 300 Tech MAX

  • Νέα χαρακτηριστικά:
  • Ολοκαίνουριο στυλ: δυναμική εμφάνιση και υψηλή ποιότητα MAX
  • Έγχρωμη, πολλαπλών θεμάτων οθόνη infotainment TFT 4,2 ιντσών
  • Συνδεσιμότητα με smartphone
  • Σύστημα πλοήγησης Garmin*
  • Tαχύμετρο LCD 3,2 ιντσών
  • Αποκλειστικοί νέοι προβολείς LED σχήματος X και πίσω φως LED σχήματος X
  • Ανασχεδιασμένη σέλα με καλή εφαρμογή και εξαιρετική πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος.
  • Επένδυση σέλας και καλύμματα καπακιού από δερματίνη
  • Μαρσπιέ αλουμινίου με νέο στυλ
  • Αποκλειστικό χρώμα Tech MAX
  • Ειδικό ημι-μεταλλικό γυαλιστερό φινίρισμα σε πλαστικά μέρη του σκούτερ.
  • Ψηλά τοποθετημένα μπροστινά φλας
  • Συνέχεια χαρακτηριστικών:
  • Ισχυρός και οικονομικός κινητήρας Blue Core 300 κ.εκ. προδιαγραφών EURO5
  • Πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας
  • Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης
  • Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί (Smart Key)
  • Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για 2 κράνη full-face**
  • Φώτα θέσης και φλας LED
  • Ανεμοθώρακας με δύο θέσεις ρύθμισης
  • Ρυθμιζόμενο τιμόνι
  • Πρίζα 12V
  • Μπροστινός τροχός 15 ιντσών, πίσω τροχός 14 ιντσών
  • Δισκόφρενα εμπρός και πίσω

Χρώματα

Dark Petrol
Tech Black

Περισσότερα δείτε εδώ

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.


To 443 Pan Asia βασίζεται στο X440 που παράγεται στο εργοστάσιο της Hero MotoCorp στην Ινδία. Είναι το τελευταίο δημιούργημα του Oberdan Bezzi
Το Trident αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία της Triumph και με την έκδοση «Slipery Sam» αναβιώνει η θρυλική αγωνιστική μοτοσυκλέτα της δεκαετίας του ΄70 «Slippery Sam», που βασιζόταν στο Trident 750
Αυξημένες κατά 2,6% ήταν οι πωλήσεων δικύκλων το 2023. Πουλήθηκαν 62,5 εκατομμύρια, ενώ σημειώθηκε πτώση στην κατηγορία των ηλεκτρικών
Μετά την One και την Del Mar, έρχεται η Mulholland που θυμίζει Sportster και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.