VOGE SR4 Max Radar 2025: Νέα έκδοση του GT scooter που τα έχει όλα
H ναυαρχίδα της VOGE αποκτά ραντάρ
12.03.2025
ABS, TCS, TFT, TPMS, Cornering Lights, Dash Cam, Keyless, θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και τώρα ραντάρ. Η VOGE θέτει όλη την τεχνολογία στην διάθεσή σας
Το SR4 είναι ένα από τα καλύτερα GT scooter και η σχέση ποιότητας, εξοπλισμού, τιμής το καθιστούν μία από τις πιο συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς. Οδηγώντας το εκτιμήσαμε τις δυνατότητές του τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, μιας και πρόκειται για scooter που μπορεί άνετα να ταξιδέψει με δύο άτομα και τις αποσκευές του.
Η VOGE βελτιώνει περαιτέρω το SR4 με την προσθήκη προηγμένων συστημάτων ασφαλείας. Η νέα έκδοση θα είναι εξοπλισμένη με σύστημα ραντάρ, που προέρχεται από το adventure DS900X.
Το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSD – Blind Spot Detection) χρησιμοποιεί ένα ραντάρ μικρής εμβέλειας για να ανιχνεύει την κίνηση σε συγκεκριμένες ζώνες γύρω από το scooter. Εάν εντοπιστούν οχήματα σε αυτές τις περιοχές, ένα πορτοκαλί φωτάκι ενεργοποιείται στον αντίστοιχο καθρέπτη, παρέχοντας έγκαιρη προειδοποίηση για πιθανό κίνδυνο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις όπως η αλλαγή λωρίδας, όπου ένα επερχόμενο όχημα μπορεί να βρίσκεται σε σημείο που δεν είναι ορατό μέσω των καθρεπτών.
Επιπλέον, όταν ένα όχημα πλησιάζει, το πίσω φωτιστικό σώμα του SR4 αρχίζει να αναβοσβήνει, προειδοποιώντας τους άλλους οδηγούς για την παρουσία του scooter.
Βασίζεται σε υγρόψυκτο μονοκύλινδρο τετραβάλβιδο κινητήρα, με ιπποδύναμη 34 ίππων και ροπή 35Nm, διαθέτει αντικραδασμικό άξονα και silent blocks στα σημεία στήριξης, κάτι που εγγυάται βελούδινη λειτουργία σε όλο το εύρος λειτουργίας του.
Το SR4 Max ακολουθεί τα κατασκευαστικά πρότυπα των μοτοσυκλετών της Voge, κάτι που το τοποθετεί στην κατηγορία Premium. Το στιβαρό ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με ένα αλουμινένιο μονόμπρατσο ψαλίδι. Εγγύηση αποτελούν και οι μεγάλοι τροχοί των 15” και 14” με τα ελαστικά της Pirelli σε διαστάσεις 120/70 και 150/70 αντίστοιχα, χωρίς αυτό να σημαίνει απώλεια σε αποθηκευτικούς χώρους, απεναντίας, κάτω από τη σέλα μπορούν να φιλοξενηθούν δύο κράνη, ένα Full Face και ένα τύπου Jet. Οι προδιαγραφές των φρένων μιλούν από μόνες τους, τρία δισκόφρενα διαμέτρου 265mm και τετραπίστονες, ακτινικής στήριξης, δαγκάνες μπροστά. Παράλληλα, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και το δικάναλο ABS της Continental έχουν τις προδιαγραφές για να αυξήσουν περαιτέρω τα περιθώρια ασφάλειας του οχήματος. Όπως και τα φώτα ημέρας DRL, ο ισχυρός LED προβολέας των 60.000cd και τα φώτα φρένων έκτακτης ανάγκης ESS, που αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος για να προειδοποιήσουν τα οχήματα που ακολουθούν.
Ακολουθήστε το
2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.