Τέλος στους θαμπωμένους καθρέφτες

Με απλό τρόπο νιώστε μεγαλύτερη ασφάλεια


28.08.2018

Η νανοτεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, προσφέροντας μας πρακτικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας

Πόσες φορές κατά τη διάρκεια μίας βροχερής μέρας του χειμώνα, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ασαφή αντικατόπτριση των καθρεφτών της μοτοσυκλέτας μας;

anti fog mirrors 3

Έτσι τη λύση φέρνει ένα νέο προϊόν νανοτεχνολογία το οποίο βάζει τέλος στους ενοχλητικούς θαμπωμένους καθρέφτες, κάνοντας την οδήγηση μας ασφαλέστερη.

Είναι μία προστατευτική διάφανη μεμβράνη με επίστρωση νανοτεχνολογίας, η οποία επιτρέπει την άψογη διαπερατότητα του φωτός. Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η εύκολη και άμεση απώθηση του νερού και κατά συνέπεια η αντιθαμβωτική της λειτουργία. Παράλληλα προστατεύει τους καθρέφτες από τη σκόνη και τις γρατζουνιές.

anti fog mirrors 4

Η τοποθέτηση της μεμβράνης είναι πανεύκολη, καθώς είναι αυτοκόλλητη και δεν χρειάζεται επίσκεψη σε κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό καθάρισμα των καθρεφτών πριν από την τοποθέτηση της.

Για παραπάνω πληροφορίες, όπως και την παραγγελία της, πατήστε εδώ: (https://born2rideclub.com/products/waterproof-anti-fog-mirror-sticker)

anti fog mirrors 5

Η νέα έκδοση του επίσημου παιχνιδιού του MotoGP, φέρνει νέες προσθήκες που σας βάζουν ακόμη πιο μέσα στον αγώνα
Και επειδή ο καιρός φτιάχνει και σε λίγο θα ιδρώνουμε μέσα στο full face, καλό θα είναι να ξέρουμε τι παίζει…
Εάν το δίτροχο πάθος δεν περιορίζεται στη μοτοσυκλέτα, η Mastech προσφέρει ένα σύστημα μεταφοράς, ποδηλάτου
Το Ride Safe είναι μια συσκευή all-in-one που ενσωματώνει την λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης