Αγώνες Εξωτερικού

WorldSBK: Η Ten Kate επιστρέφει στο Πρωτάθλημα

Η επίσημη παρουσίαση στις 2 Απριλίου


13.03.2019

Η Ολλανδική ομάδα τελικά θα συμμετάσχει και για 16η συνεχόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike

Μπορεί με την Honda να βρίσκεται στα δικαστήρια και ο ιδιοκτήτης της να κάνει λόγο για τεράστια οικονομική ζημιά, αλλά τίποτε δεν δείχνει να είναι ικανό να σταματήσει την ομάδα με τις 42 νίκες και έναν Παγκόσμιο τίτλο στο WorldSBK.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα η παρουσίαση της ομάδας θα γίνει στις 2 Απριλίου στην πίστα του Assen, που βρίσκεται 55 χλμ μακριά από την έδρα της εταιρείας.

Όπως σας είχαμε μεταφέρει νωρίτερα μέσα στη χρονιά, φημολογείται πως η Ten Kate θα συνεργαστεί με την Yoshimura Suzuki, με αναβάτη τον Lorenzo Savadori.

Το αγωνιστικό ντεμπούτο της ομάδας αναμένεται να γίνει στον Ολλανδικό γύρο του Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Απρίλιου στο Assen.

Θα έχουμε και έκτο εργοστάσιο στο grid, μετά τις BMW, Ducati, Honda, Kawasaki και Yamaha; Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα μιλάμε για το Πρωτάθλημα με τις περισσότερες εργοστασιακές συμμετοχές και η μοναδική εταιρεία που θα λείπει από αυτές που εμπλέκονται στους αγώνες, θα είναι η Aprilia.

Κατακτώντας τη νίκη στο Β΄σκέλος ο αναβάτης της Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανεβαίνει στο βάθρο της MX2
Μετά την ακύρωση του πρώτου αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στη Jerez, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κάνουν το ίδιο και για τον δεύτερο αγώνα στο Le Mans
Δίνοντας τον καλυτερό εαυτό τους, όλοι οι αναβάτες της ομάδας τερματίζουν εντός εξάδας στιν Β' γύρο του Πρωταθλήματος Motocross
Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019