Suzuki: Στον οχτάωρο της Suzuka με ένα διαφορετικό GSX-R 1000
Με ακόμη μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα
01.04.2025
Η Suzuki Motor Corporation ανακοινώνει επίσημα τη συμμετοχή της στον 46ο Suzuka 8 Hours Endurance Race 2025, ο οποίος θα διεξαχθεί στην πίστα Suzuka από την 1η έως τις 3 Αυγούστου 2025
Σε συνέχεια της περσινής της παρουσίας, η ομάδα SUZUKI CN CHALLENGE θα συμμετέχει και πάλι στην κατηγορία Experimantal.
Στόχος της Suzuki είναι η περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Η ομάδα SUZUKI CN CHALLENGE, αποτελούμενη από εξειδικευμένους υπαλλήλους της εταιρείας, θα επιδιώξει την ανάπτυξη και εξέλιξη των αγωνιστικών μοτοσικλετών, προσαρμόζοντάς τες στη χρήση διαφόρων βιώσιμων λύσεων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται το 100% βιώσιμο καύσιμο, το οποίο αντικαθιστά το 40% βιοκαύσιμο που χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα του 2024.
Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, η Suzuki φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή της επίδοση , στοχεύοντας σε μια ακόμη καλύτερη κατάταξη από την όγδοη θέση που κατέκτησε το 2024.
Με την εμπειρία που αποκτάται από τις συνθήκες υψηλών απαιτήσεων του αγώνα αντοχής, η Suzuki επιδιώκει να επιταχύνει την ανάπτυξη τεχνολογιών περιβαλλοντικής απόδοσης, προωθώντας την τεχνική ανατροφοδότηση που θα ενσωματωθεί στα μελλοντικά της προϊόντα.
Ακολουθήστε το
2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.