Νεα Μοντελα

EICMA 2018 Kawasaki Ninja H2 SX SE+: Η κορυφή του Hyper Sport Touring

Τουρισμός σε άλλη διάσταση


07.11.2018

Η Kawasaki παρουσιάζει μια νέα, ακόμα πιο προηγμένη έκδοση της μοναδικής Hyper Tourer Ninja H2 SX

2019 kawasaki h2 sx se 7

Με στόχο να προσφέρει μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία, η υπερτροφοδοτούμενη Ninja H2 SX σχεδιάστηκε για να καλύπτει γρήγορα και άνετα εκατοντάδες χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο με την ίδια ευκολία με την οποία ελίσσεται στις ορεινές διαδρομές.

2019 kawasaki h2 sx se 4

Η νέα special έκδοση Ninja H2 SX SE+ είναι εξοπλισμένη με το πιο προηγμένο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων αναβάτη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε tourer μοτοσυκλέτα της Kawasaki. Στον ήδη πλούσιο οπλοστάσιο του μοντέλου προστίθεται το Σύστημα Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενων Αναρτήσεων της Kawasaki (KECS), το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί τόσο από τους διακόπτες στο τιμόνι όσο και από το συνδεδεμένο με Bluetooth κινητό τηλέφωνο του αναβάτη, μέσω της νέας εφαρμογής της Kawasaki “Rideology”.

2019 kawasaki h2 sx se 3

Η εφαρμογή “Rideology” προσφέρει ακόμη στον αναβάτη ένα πλήθος λειτουργιών, όπως καταγραφή πληροφοριών οδήγησης, υπενθυμίσεις διαστημάτων service αλλά και ειδοποιήσεις στην TFT οθόνη για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα. Πέρα από πληροφορίες προερχόμενες από το κινητό, η έγχρωμη TFT οθόνη στον πίνακα οργάνων εμφανίζει μια σειρά από ενδείξεις, όπως γωνία κλίσης, ένδειξη πίεσης υπερσυμπιεστή, μέση κατανάλωση και ένδειξη οικονομικής οδήγησης.

2019 kawasaki h2 sx se 2

Η Ninja H2 SX SE+ έχει αναβαθμισμένο σύστημα φρένων, με τις νέες δαγκάνες Stylema της Brembo που προσφέρουν πιο αποτελεσματική ψύξη των φρένων αλλά και πιο άμεση αίσθηση στη μανέτα του φρένου.

2019 kawasaki h2 sx se 1

Ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τα επίπεδα πολυτέλειας, η νέα Βαφή Υψηλής Αντοχής της Kawasaki, με την ικανότητα να αυτοεπιδιορθώνει μικρές γρατζουνιές στο χρώμα, έχει εφαρμοστεί στις επιφάνειες της μοτοσυκλέτας που φθείρονται πιο εύκολα.

2019 kawasaki h2 sx se 6

Με μοναδικό σχεδιασμό, προηγμένη μηχανολογία, πολυτελή εξοπλισμό και πολυδιάστατες ικανότητες, η νέα Ninja H2 SX SE+ πηγαίνει το Sport Touring σε άλλο επίπεδο.

Στις 24 Ιανουαρίου ο οίκος Bonhams θα δημοπρατήσει μερικές σπάνιες μοτοσυκλέτες για συλλέκτες με «βαθιές τσέπες»
Ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες δεν θα ανταγωνίζονται μόνο στο MotoGP με την κατηγορία MotoE να κάνει ντεμπούτο στο φετινό Πρωτάθλημα
Σε video που διέρρευσε στου youtube φαίνονται πολλές από τις αλλαγές του ανανεωμένου Dominar 400, της ναυαρχίδας της ινδικής Bajaj
Μοτοσυκλετιστές στο Λονδίνο έφτιαξαν ομάδες που περιπολούν στους δρόμους της πρωτεύουσας της Αγγλίας, ενώ «παγιδεύουν» κλέφτες δικύκλων μέσω των social media