Νεα Μοντελα

SYM HD300 2019: Στο κόλπο των 16 ιντσών

Νέο scooter από την SYM στη δημοφιλή κατηγορία


31.10.2018

Η εταιρεία από την Taiwan έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου scooter της, που αναμένεται να μπει δυναμικά στην κατηγορία των maxi scooter με μεγάλους τροχούς

Μπορεί το Citycom 300 να έχει τα χρονάκια του, αλλά αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην παραγωγή, παραμένει μέσα στις πρώτες επιλογές των Ελλήνων και όχι μόνο, αγοραστών scooter. Συστατικά τις επιτυχίας του η εξαιρετική τιμή και οι ανέσεις που προσφέρει, χαρακτηριστικά που δεν διαθέτουν οι ανταγωνιστές του στην κατηγορία.

sym hd300 2019 4

Η SYM όμως δεν εφησυχάζει και για το 2019 παρουσιάζει το HD300, που θα πλαισιώσει το Citycom στην δημοφιλέστατη κατηγορία που η Honda με το SH, η Piaggio με το Beverly και η Kymco με το People είναι οι κύριοι ανταγωνιστές της SYM.

Το HD300 είναι ένα μοντέρνο scooter από πλευράς σχεδίασης. Με μεγάλους τροχούς 15 ή 16 ιντσών εμπρός και πίσω, κυματιστά δισκόφρενα, όμορφες χυτές ζάντες και επιβλητική – πρεστιζάτη σχεδίαση. Οι πλαστικές επιφάνειες τονίζουν την εμφάνιση κύρους του HD. Η σέλα είναι μεγάλη και πιθανότατα κάτω από αυτή να χωράει ένα full face κράνος και πολλά ακόμη πράγματα.

sym hd300 2019 3

Μπροστά από τα πόδια του αναβάτη «κρύβεται» ένας ακόμη χώρος αποθήκευσης που μάλλον θα διαθέτει πρίζα φόρτισης. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει το κεντρικό τούνελ που μειώνει το χώρο για τα πόδια αλλά και για αποσκευές.

Το όργανα διαθέτουν λυτή σχεδίαση, αναμειγνύοντας το σύγχρονο, με μια ψηφιακή οθόνη και το κλασσικό με αναλογικούς δείκτες ταχύμετρου, στροφόμετρου και δείκτη βενζίνης.

sym hd300 2019 1

Τα φωτιστικά σώματα αναμένεται να είναι τύπου Led. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται ABS, σχάρα με ενσωματωμένες χειρολαβές, αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, κεντρικό και πλαϊνό σταντ.

Ο κινητήρας του νου scooter της SYM, αναμένεται να είναι νέος, με απόδοση που θα ξεπερνά τους 30 ίππους.

Η παρουσίασή του θα γίνει στο Μιλάνο σε λίγες ημέρες και από εκεί θα μας έρθουν λεπτομέρειες για το νέο, εντυπωσιακό, μοντέλο της SYM

Παρουσιάστηκε στην EICMA και αποτελεί την προσέγγιση της Honda στις μοτοσυκλέτες Rally
«Εξωτική», χειροποίητη που θα παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα και θα κοστίζει σχεδόν 22.500€!
Στην Μαλαισία λίγο πριν την έκθεση της Kuala Lumpur παρουσιάστηκε ένα νέο «παπί» το οποίο προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά
Η ιταλική εταιρία παρουσίασε στην EICMA το Milanο του 2019 που έχει ελάχιστες διαφορές με το πρωτότυπο που είδαμε πέρσι και είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα