Νεα Μοντελα

Η Triumph μας παρουσιάζει την νέα Trident 660 2025 (Video)

Διαθέσιμη στα καταστήματα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2024


08.10.2024

Η Triumph Motorcycles αναβαθμίζει τη βραβευμένη της Trident 660 για το 2025, τοποθετώντας ως μέρος του βασικού εξοπλισμού ακόμα περισσότερη τεχνολογία εστιασμένη στον αναβάτη, αναβαθμίζοντας την ανάρτηση και εισάγοντας μια επιλογή από τρία νέα τολμηρά χρώματα και γραφικά


• Περισσότερη τεχνολογία επικεντρωμένη στον αναβάτη που τοποθετείται στον βασικό εξοπλισμό, όπως βελτιστοποιημένο Cornering ABS, Triumph Shift Assist και Cruise Control.
• Αναβαθμισμένη ανάρτηση για ακόμη περισσότερη ευελιξία.
• Τολμηρά νέα χρώματα και σχέδια γραφικών.
• Διαθέσιμη στα καταστήματα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2024.

Όντας η μοναδική τρικύλινδρη στην κατηγορία, η Trident 660 προσφέρει συναρπαστικές, εκμεταλλεύσιμες επιδόσεις, ενώ η ευέλικτη συμπεριφορά που εμπνέει εμπιστοσύνη και το ανανεωμένο ρετρό-μοντέρνο στυλ του συνδυάζονται τώρα με την καλύτερη τεχνολογία της κατηγορίας που εστιάζει στον αναβάτη. Σε συνδυασμό με τη διάσημη ανώτερη ποιότητα κατασκευής και τις προδιαγραφές εξαρτημάτων της Triumph, η Trident 660 προσφέρει τώρα στους αναβάτες ένα ακόμη πιο συναρπαστικό πακέτο και εξαιρετικά χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας.

Trident660 MY25 3635 GE

Ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών, η Trident 660 διαθέτει πλέον πληθώρα νέου εξοπλισμού που δεν έχει προηγούμενο σε αυτή την κατηγορία, με το βελτιστοποιημένο γωνιακό ABS και τον έλεγχο πρόσφυσης, το Triumph Shift Assist και το Cruise Control να τοποθετούνται στον βασικό εξοπλισμό. Η ενσωματωμένη οθόνη TFT και το σύστημα συνδεσιμότητας Bluetooth MyTriumph προσφέρουν στους αναβάτες πλοήγηση, κλήσεις και έλεγχο μουσικής βήμα προς βήμα, ενώ υπάρχουν τρία προγράμματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου προγράμματος Sport.

Ο Chief Commercial Officer της Triumph, Paul Stroud, δήλωσε:

«Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά την Trident το 2020 με έναν μοναδικό συνδυασμό συναρπαστικής τρικύλινδρης απόδοσης και χαρακτήρα, οδικής συμπεριφοράς που εμπνέει εμπιστοσύνη και τολμηρού βρετανικού στυλ. Προσθέτοντας από πάνω και το ασυναγώνιστο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, αποδείχθηκε δημοφιλής σε αναβάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων εμπειρίας, σε αγορές σε όλο τον κόσμο, και από την κυκλοφορία της η Trident έχει κερδίσει πολλά σημαντικά βραβεία του κλάδου.

Η προσθήκη αυτής της τεχνολογίας θέτει ξανά τον πήχη για την κατηγορία. Με βάση τη δημοτικότητα του φωτεινού, τολμηρού χρωματικού συνδυασμού της ειδικής μας έκδοσης, της Trident Triple Tribute, παρουσιάζουμε εντυπωσιακούς νέους συνδυασμούς χρωμάτων σε Cosmic Yellow, Cobalt Blue και Diablo Red, καθώς και στο Jet Black. Αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας για τους πελάτες μας, φυσικά, είναι ότι η Trident 660 κάνει κάθε βόλτα πολύ διασκεδαστική».

OE Trident660 MY25 01261 ML

ΤΡΙΚΥΛΙΝΔΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
Οι συναρπαστικές επιδόσεις της Trident επιτυγχάνονται από έναν ελαστικό τρικύλινδρο κινητήρα, ο οποίος συνδυάζει τη ροπή χαμηλά με ισχυρές μεσαίες στροφές και μια συναρπαστική ορμή στις ψηλές. Περισσότερο από το 90% της μέγιστης ροπής αποδίδεται από τις 3.600 σαλ έως τις 9.750 σαλ. Αυτό δίνει στον αναβάτη το καλύτερο και των δύο κόσμων σε σύγκριση με έναν δικύλινδρο ή έναν τετρακύλινδρο κινητήρα, συνδυάζοντας το τράβηγμα χαμηλά και τις ισχυρές μεσαίες ενός δικύλινδρου με την ισχύ ενός τετρακύλινδρου ψηλά, καθώς και τον ένδοξο τρικύλινδρο ήχο.

Η μοτοσυκλέτα είναι όμορφα ισορροπημένη και εύκολη στην οδήγηση σε όλες τις ταχύτητες, ενώ η συναρπαστική απόδοση ισχύος σε συνδυασμό με το θετικό κιβώτιο ταχυτήτων και το Triumph Shift Assist, καθιστούν τη γρήγορη επιτάχυνση απρόσκοπτη και συναρπαστική.

ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ
Από τη φυσική θέση οδήγησης μέχρι την υψηλής ποιότητας ανάρτηση και τα ισχυρά φρένα, ο ουδέτερος και εύκολος χειρισμός της Trident είναι το κλειδί για την ελκυστικότητά της.

OE Trident660 MY25 03666 ML

Το προσβάσιμο ύψος σέλας των 805 χιλιοστών και το γενικό στενό πλάτος της Trident 660 εξασφαλίζουν σιγουριά στους ελιγμούς με τα πόδια κάτω και στην οδήγηση με χαμηλές ταχύτητες, ενώ η έμφυτη φυσική ισορροπία, ο ομαλός συμπλέκτης ολίσθησης και υποβοήθησης και η εξαιρετικά γραμμική παροχή ισχύος, είναι ιδανικά συστατικά για χρήση στα πολυσύχναστα αστικά περιβάλλοντα.

Η Trident 660 προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο από το ανάποδο πιρούνι Showa 41 χλστ υψηλών προδιαγραφών, το οποίο έχει αναβαθμιστεί με την απόσβεση «μεγάλου εμβόλου» SFF-BF της Showa για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και έλεγχο. Υπάρχει επίσης ένα αμορτισέρ πίσω με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, επίσης από τη Showa, ισχυρά φρένα Nissin με διπλά δισκόφρενα 310 χλστ και ελαστικά υψηλής πρόσφυσης Michelin Road 5.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ
Νέο για το 2025, η Trident 660 διαθέτει πλέον κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας, το οποίο τοποθετείται πια στον βασικό εξοπλισμό. Μοναδικά σε αυτή την κατηγορία, το Βελτιστοποιημένο Γωνιακό ABS και ο Έλεγχος Πρόσφυσης διασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση σε όλες τις γωνίες κλίσης. Χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τη μονάδα μέτρησης αδρανείας έξι αξόνων (IMU) για τον υπολογισμό της γωνίας κλίσης, της πίεσης πέδησης και της θέσης του γκαζιού, το σύστημα παρακολουθεί και προσαρμόζει συνεχώς τις παραμέτρους κινητήρα και πέδησης για να εξασφαλίσει βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια κατά το φρενάρισμα και την επιτάχυνση. Τοποθετημένο ως στάνταρ, το Triumph Shift Assist επιτρέπει απρόσκοπτα ανεβοκατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη, ενώ περιλαμβάνεται και το Cruise Control για μείωση της κόπωσης του αναβάτη.

OE Trident660 MY25 06272 ML

Ενσωματωμένη στον επιλογέα οργάνων, μια έγχρωμη οθόνη TFT με συνδεσιμότητα Bluetooth προσθέτει πλοήγηση στροφή προς στροφή και πλήρη λειτουργικότητα τηλεφώνου για να προσφέρει ασυναγώνιστα επίπεδα άνεσης στον αναβάτη. Εκτός από την υπάρχουσα λειτουργία γκαζιού ride by wire και τα προγράμματα οδήγησης Βροχής και Δρόμου, υπάρχει τώρα και ένα τρίτο πρόγραμμα «Σπορ» που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόκριση και συναρπαστική απόδοση από τον τρικύλινδρο κινητήρα. Αυξάνοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία ενώ παράλληλα εξαλείφοντας την ανάγκη για συντήρηση, η Trident 660 διαθέτει έναν χαρακτηριστικό στρογγυλό πλήρως LED προβολέα, ενσωματωμένο πίσω φως και αυτό-ακυρωτικά φλας για βελτιωμένη ορατότητα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ
Το μοναδικό ρετρό-μοντέρνο στιλ της Trident και η άψογη προσοχή της Triumph στη λεπτομέρεια σε όλα τα σημεία, την ξεχωρίζουν από το πλήθος. Οι μίνιμαλ γραμμές και η αδιαμφισβήτητη μυώδης της εμφάνιση έχουν ενισχυθεί για το 2025 με τρεις τολμηρούς νέους συνδυασμούς χρωμάτων και γραφικών. Το Cosmic Yellow, το Cobalt Blue και το Diablo Red τραβούν τα βλέμματα, που συμπληρώνονται από πινελιές Sapphire Black και εντυπωσιακές διαγώνιες λευκές ρίγες. Υπάρχει επίσης ένας πιο διακριτικός χρωματισμός Jet Black. Άλλες διακριτικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν υλικά και φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας γέφυρας από σφυρήλατο αλουμίνιο στο επάνω μέρος και του πεντάλ φρένου επίσης από σφυρήλατο αλουμίνιο.

Trident660 MY25 3534 GE

ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗ
Με 45 Γνήσια Αξεσουάρ Triumph για να διαλέξουν, οι αναβάτες μπορούν να προσθέσουν προστασία, άνεση, στυλ, αποσκευές και ασφάλεια στην Trident 660 τους. Από θερμαινόμενα γκριπ και κυλιόμενα φλας για να βελτιώσουν την καθημερινή μετακίνηση, μέχρι να προετοιμαστούν για μεγαλύτερα ταξίδια με tail pack, tank bag και μάσκα, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Διαμορφωτή Triumph για να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ.
Με ένα κιτ περιοριστή A2 διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές, η Trident 660 μπορεί να περιοριστεί ώστε να πληροί τις απαιτήσεις της άδειας κατηγορίας Α2 για νεότερους και καινούργιους αναβάτες. Όταν ο ιδιοκτήτης αποκτήσει πλήρες δίπλωμα Α, ο ντίλερ Triumph μπορεί να του επαναφέρει την πλήρη ισχύ, ετοιμάζοντάς τον για το επόμενο στάδιο του ταξιδιού του.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Η Trident 660 προσφέρει το καλύτερο στην κατηγορία χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η χρήση μόνο premium υλικών σημαίνει ότι τα διαστήματα σέρβις είναι κάθε 16.000 χιλιόμετρα και οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν την πρόσθετη διαβεβαίωση μιας παγκόσμιας διετούς, απεριόριστης χιλιομετρικά εγγύησης και της εξαιρετικής αξίας μεταπώλησης όταν έρθει η ώρα της ανταλλαγής.

OE Trident660 MY25 09375 ML

Η τιμή της Trident 660 για την ελληνική αγορά θα ανακοινωθεί προσεχώς. Οι πελάτες μπορούν να διαμορφώσουν τις δικές τους παραμέτρους ή να μάθουν περισσότερα στο triumphmotorcycles.gr. Οι μοτοσυκλέτες θα φτάσουν στα καταστήματα τις αρχές Δεκεμβρίου 2024.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Τύπος Υδρόψυκτος, 12-βάλβιδος, 2ΕΕΚ, τρικύλινδρος σε σειρά
Χωρητικότητα 660 κ.εκ.
Διάμετρος 74.0 χλστ
Διαδρομή 51.1 χλστ
Συμπίεση 11.95:1
Μέγιστη Ιπποδύναμη 81 PS (59.6 kW) @ 10,250 σαλ
Μέγιστη Ροπή 64 Nm @ 6,250 σαλ
Σύστημα Τροφοδοσίας Ηλεκτρονικός ψεκασμός πολλαπλών σημείων με ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού. 3 προγράμματα οδήγησης (Βροχής, Δρόμου, Σπορ).
Εξάτμιση Ατσάλινη ανοξείδωτη 3 σε 1 με χαμηλό ατσάλινο ανοξείδωτο πλαϊνό τελικό
Τελική Μετάδοση Αλυσίδα X-ring
Συμπλέκτης Υγρός, πολύδισκος, ολίσθησης με υποβοήθηση
Κιβώτιο 6 σχέσεων, Triumph Shift Assist



ΠΛΑΙΣΙΟ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ
 
Πλαίσιο Σωληνωτό ατσάλινο περιμετρικό  
Ψαλίδι Διπλό ατσάλινο  
Εμπρός Τροχός Χυτός αλουμινίου, 17” x 3.5”  
Πίσω Τροχός Χυτός αλουμινίου, 17” x 5.5”  
Εμπρός Ελαστικό 120/70 R 17  
Πίσω Ελαστικό 180/55 R 17  
Εμπρός Ανάρτηση Ανεστραμμένο Showa big piston (SFF-BP) 41 χλστ με χωριστές λειτουργίες στα καλάμια (SSF), 120 χλστ διαδρομή τροχού  
Πίσω Ανάρτηση Μονοσόκ αμορτισέρ Showa με ρύθμιση προφόρτισης, 130 χλστ διαδρομή τροχού  
Εμπρός Φρένα Διπλά δισκόφρενα Ø310χλστ, διέμβολες δαγκάνες ολίσθησης, Βελτιστοποιημένο Γωνιακό ABS  
Πίσω Φρένο Μονό σταθερό δισκόφρενο Ø255χλστ, μονή δαγκάνα ολίσθησης, Βελτιστοποιημένο Γωνιακό ABS  
Όργανα Πολυ-λειτουργικά όργανα LCD με έγχρωμη οθόνη TFT  

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ
Μήκος 2020 χλστ
Πλάτος (Τιμόνι) 795 χλστ
Ύψος Χωρίς Καθρέφτες 1089 χλστ
Ύψος Σέλας 805 χλστ
Μεταξόνιο 1401 χλστ
Γωνία Κάστερ 24.6°
Ίχνος 107 χλστ
Υγρό Βάρος 190 κιλά
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 14.0 λίτρα




ΣΕΡΒΙΣ
Διάστημα Σέρβις 16,000χλμ/12 μήνες

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.


Το AMT (Automated Manual Transmission) προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός αυτόματου κιβωτίου, με έμφαση στην αίσθηση “READY TO RACE” που χαρακτηρίζει την KTM
Το ανανεωμένο Honda Forza 125 για το 2025, που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στην Ατέσσα, στην Αδριατική ακτή της Ιταλίας, έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις που ενισχύουν την απόδοση, την πρακτικότητα και τη συνδεσιμότητα
Η Triumph Motorcycles αναβαθμίζει τη βραβευμένη της Trident 660 για το 2025, τοποθετώντας ως μέρος του βασικού εξοπλισμού ακόμα περισσότερη τεχνολογία εστιασμένη στον αναβάτη, αναβαθμίζοντας την ανάρτηση και εισάγοντας μια επιλογή από τρία νέα τολμηρά χρώματα και γραφικά
Η νέα έκδοση του scooter της Honda περιλαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις για τη βελτίωση της απόδοσης, της συνδεσιμότητας και της πρακτικότητας

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.