«Ξύνοντας» αγκώνα για 30 μέτρα με σχεδόν 170 km/h!

Ο Γερμανός που ετοιμάζεται να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.


23.09.2021

Ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ρεκόρ πέτυχε ο Γερμανός δημοσιογράφος Fabian Dresler, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness.

Φωτογραφίες: motorradonline.de

Ο συντάκτης των MOTORRAD και PS βρέθηκε στην πίστα Slovakiaring με μια αποστολή: να καταρρίψει το ρεκόρ του Josh Herin που τον περασμένο Φλεβάρη είχε καταφέρει να ξύσει αγκώνα με ταχύτητα 162.4 km/h για 30 μέτρα οδηγώντας την αγωνιστική του Yamaha R6.

Προφανώς και δεν ήταν εύκολη η αποστολή του, αλλά ήταν αποφασισμένος να το καταφέρει.

Η μοτοσυκλέτα που επέλεξε για να κυνηγήσει το ρεκόρ ήταν μια στάνταρ Honda CBR 1000 RR-R Fireblade SP στην οποία τοποθετήθηκαν slick ελαστικά. Η στροφή 2, μια μεγάλη και αρκετά γρήγορη στροφή της πίστας, ήταν το κατάλληλο σημείο για να επιχειρήσει το ρεκόρ.

Fabian Dresler elbow Guinness 2

Στις δύο πρώτες προσπάθειες δεν τα κατάφερε, στην τρίτη όμως έγραψε ιστορία. Κάλυψε 30 μέτρα ξύνοντας τον δεξί του αγκώνα στο οδόστρωμα με ταχύτητα 168.65 km/h.

Πλέον αυτό που περιμένει ο Dresler και οι άνθρωποι του περιοδικού είναι η αναγνώριση του ρεκόρ από την αρμόδια επιτροπή.

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.


Με πολλά νέα χαρακτηριστικά θα αποτελέσει την εξέλιξη των Pulsar, των δημοφιλέστερων μοντέλων της ινδικής εταιρείας
Θέλετε μια ποιοτική custom κατασκευή, με την αύρα του παρελθόντος χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Η Mutt Motorcycles ειδικεύεται σε αυτές
Μοντέρνο, πανέμορφο, πλήρως εξοπλισμένο σε δύο εκδόσεις. Το XSUV 300 και 125 σχεδιάστηκε στην Ιταλία και καταφθάνει σύντομα στην Ευρώπη
Η ισπανική MITT παρουσίασε πρόσφατα έναν κλώνο του H-D Sportster

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.