Το Σάββατο 19 Μαΐου από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00, στην Ducati Athens, θα πραγματοποιηθεί Bazaar σε Apparel αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν, είδη ένδυσης - εξοπλισμό αναβάτη, είδη ένδυσης casual (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), αξεσουάρ (καπέλα, γυαλιά, ρολόγια, κούπες κ.α), και πολλά άλλα με εκπτώσεις που ξεκινούν από 30% για τα είδη φετινής σεζόν και φτάνουν έως και 80%.
Και στα γνήσια αξεσουάρ μοτοσυκλέτας Ducati, οι αναβάτες θα έχουν την δυνατότητα να αναβαθμίσουν την απόδοση, το στυλ και την άνεση τους, οικονομικά, αλλά και με την γνωστή ποιότητα της Ducati.
Ακολουθήστε το
2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.