SRT 700

Αποκαλύπτει τις επιθυμίες σου

6.695 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται
μεταφορικά και έξοδα πινακίδας


Με δυνατότητα επέκτασης εγγύησης στα 4 έτη

Για τις προϋποθέσεις, διευκρινίσεις στο κατάστημα πώλησης.

Αποκαλύπτει τις επιθυμίες σου

Δικύλινδρη “Καρδιά”

Ο κινητήρας της SRT 700 είναι ένας δικύλινδρος εν σειρά, που αποδίδει 73,5 ίππους στις 8.000rpm και 67NM ροπής στις 6.000 στροφές αντίστοιχα. Οι υπερτετράγωνες διαστάσεις μαρτυρούν το χαρακτηριστικό της ευστροφίας, με διάρκεια της δύναμης ψηλά.

Ολοκληρωμένη Προστασία – Full LED Φώτα

Η εντυπωσιακή σχεδίαση με τις αιχμηρές γραμμές που σχηματίζουν το ρύγχος με το ρεζερβουάρ, δίνουν την αίσθηση μιας δυναμικής και επιθετικής σιλουέτας. Η ψηλή ζελατίνα με τις προεκτάσεις στο κάτω μέρος καλύπτει απόλυτα τον αναβάτη, ενώ οι full LED προβολείς φωτίζουν αποτελεσματικά κάθε σπιθαμή της πορείας της SRT 700, προσθέτοντας παράλληλα και στην ιδιαίτερη όψη της μοτοσυκλέτας.

Brembo φρένα – Marzocchi αναρτήσεις – Ελαστικά Pirelli

Οι ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων της Brembo μπροστά και το ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 43mm της Marzocchi, εγγυώνται ασφάλεια κατά την πέδηση και ενισχύουν την εμπιστοσύνη που νιώθει ο αναβάτης της SRT 700, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του τερέν που κινείται. Με διαδρομή 140mm και τις σωστά μελετημένες αποσβέσεις της μπροστινής ανάρτησης, η άνεση και η απόλαυση στην οδήγηση είναι εξασφαλισμένες. Τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα Pirelli Angel GT, τα οποία συμβάλλουν τα μέγιστα στις τουριστικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας

Θερμαινόμενα Γκριπ και Σέλα

Η SRT 700 διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό της θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλα αναβάτη, για ακόμη μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση το χειμώνα.

Κάγκελα Προστασίας Κινητήρα και Ρεζερβουάρ

Η SRT 700 διαθέτει ως στάνταρ εξοπλισμό τα προστατευτικά κάγκελα τα οποία προστατεύουν σε περίπτωση ελαφριάς πτώσης.

Προστατευτικές χούφτες με Ενίσχυση

Οι προστατευτικές χούφτες ανήκουν κι αυτές στο στάνταρ εξοπλισμό της SRT 700, διαθέτοντας σταθερή αλουμινένια ενίσχυση, για ακόμη πιο αποτελεσματική προστασία των χεριών του αναβάτη.

Πλήρης και Λειτουργική TFT Οθόνη

Οι πλήρεις και ευανάγνωστες ενδείξεις που προβάλλονται στην έγχρωμη TFT οθόνη 5″ της SRT 700 κρατούν απόλυτα ενημερωμένο τον αναβάτη.

Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα διασύνδεσης με το κινητό, για διαχείριση και προβολή των εισερχομένων κλήσεων.

H θύρα φόρτισης USB που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την οθόνη, προσφέρει μια εξαιρετικά χρηστική λύση για να είναι εξασφαλισμένη η τροφοδοσία των έξυπνων συσκευών του.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της QJMOTOR για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | qjmotor.gr