Νεα Μοντελα

Eicma 2017 Yamaha Tracer 900 & GT: Η επιτυχία συνεχίζεται (Video)

Στην αγορά τον Μάρτιο και Ιούνιο αντίστοιχα


07.11.2017

Η Yamaha ανανεώνει το απόλυτα επιτυχημένη μοτοσυκλέτα της Tracer 900 και την συνοδεύει με μία GT έκδοση

Η Yamaha υποδέχεται το 2018 με την ισχυρότερη σειρά μοτοσυκλετών Sport Touring που είχε ποτέ, προσφέροντας συνολικά έξι μοντέλα που αντιπροσωπεύουν μια πραγματικά ευρεία επιλογή - και τα οποία σχεδιάστηκαν για να προσελκύσουν μια μεγάλη γκάμα αναβατών που θέλουν να απολαύσουν πολλές νέες εμπειρίες, μέρη και ανθρώπους που θα ανακαλύψουν ταξιδεύοντας στους Δρόμους της Ζωής.

Από την παρουσίαση της Tracer 900 το έτος 2015, η κατηγορία μοτοσυκλετών Sport Touring στην Ευρώπη έχει παρουσιάσει σημαντική ανάπτυξη. Πολλοί αναβάτες προσελκύονται από τις εξαιρετικές επιδόσεις και τη συνολική ευελιξία των μοντέλων όπως η Tracer 900 και γι' αυτόν το λόγο κάνουν τη μετάβαση από άλλες κατηγορίες στην κατηγορία Sport Touring.

 

Το 2018 σηματοδοτείται από την παρουσίαση σημαντικών αναβαθμίσεων για την κορυφαία σε πωλήσεις Tracer 900, οι οποίες σχεδιάστηκαν για να ενισχύσουν τα δυνατά της σημεία ως μία από τις πιο ευέλικτες και συναρπαστικές μοτοσυκλέτες γενικής χρήσης του σήμερα και που διατίθεται πλέον σε 2 παραλλαγές.

 

Yamaha Eicma 12 copyTracer 900 και Tracer 900GT για το 2018


Η Tracer 900 κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια και γρήγορα εδραιώθηκε ως η απόλυτη σπορ μοτοσυκλέτα ταξιδιού στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία κάτω των 1000 κ.εκ. Με τις συναρπαστικές της σπορ επιδόσεις, τον ευέλικτο χειρισμό και τη δυνατότητα να αντεπεξέρχεται με ευκολία σε μεγάλες αποστάσεις, η κομψή Tracer 900 έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Yamaha, με περισσότερες από 35.000 πωλήσεις.

Εάν υπάρχει ένα βασικό στοιχείο στο οποίο βασίζεται η τεράστια επιτυχία της, αυτό είναι το γεγονός ότι αυτή η πανέμορφη, στιλάτη μοτοσυκλέτα είναι ένα από αυτά τα σπάνια μοντέλα που έχει τη δυνατότητα να διαπρέπει σχεδόν σε κάθε ρόλο, από τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων μέχρι τη σπορ οδήγηση και τις καθημερινές μετακινήσεις. Εξοπλισμένη με τον πολυαγαπημένο κινητήρα CP3 847 κ.εκ. της Yamaha, του οποίου η ισχυρή γραμμική ροπή κάνει την Tracer 900 απίστευτα απολαυστική στην οδήγηση, αυτό το εξαιρετικά πολυχρηστικό μοντέλο αντιπροσωπεύει το πραγματικό πνεύμα του μοτοσυκλετισμού.

 

Yamaha Eicma 15

Tracer 900 για το 2018. Ανεβείτε επίπεδο
Για το 2018, η ομάδα σχεδιαστών της Yamaha επικεντρώθηκε στην ενίσχυση των πολυαγαπημένων δυνατών σημείων και αξιών της Tracer 900, ενώ παρουσίασε επίσης μια σειρά βελτιώσεων και αλλαγών που στοχεύουν στην ενίσχυση των δυνατοτήτων της μοτοσυκλέτας ταξιδιού - καθώς και στην παροχή ενός ακόμα πιο βελτιωμένου και υψηλής ποιότητας προϊόντος.

Βελτιωμένη αντιανεμική προστασία και ανανεωμένο στυλ πλαισίου
Ο μεγαλύτερος ανεμοθώρακας παρέχει καλύτερη προστασία του επάνω μέρους του σώματος από τις καιρικές συνθήκες, για πιο χαλαρή και απολαυστική οδήγηση σε μεγαλύτερα ταξίδια. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης του ύψους του, μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα στην επιθυμητή θέση. Για βελτιωμένη άνεση του συνεπιβάτη, το μοντέλο του 2018 διαθέτει επίσης ανασχεδιασμένα μαρσπιέ συνεπιβάτη αλλά και χειρολαβές.

Οι σχεδιαστές της Yamaha έκαναν επίσης διακριτικές αλλά αποτελεσματικές τροποποιήσεις σε όλo το κοστούμι της μοτοσυκλέτας, για τη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης, αίσθησης και ποιότητας του μοντέλου του 2018. Η νέα περιοχή εισαγωγής αέρα στο μπροστινό φέρινγκ προσφέρει πιο προσεγμένη εμφάνιση, ενώ η ανανεωμένη σχεδίαση των πλευρικών πτερυγίων και των πλευρικών καλυμμάτων του ρεζερβουάρ βελτιώνει το συνολικό στυλ.

Ανασχεδιασμένη πίσω γεωμετρία για βελτιωμένα χαρακτηριστικά οδήγησης μεγάλων αποστάσεων
Για το 2018, η Tracer 900 διαθέτει ψαλίδι αλουμινίου νέας σχεδίασης, καθώς και ανανεωμένες ρυθμίσεις στα πίσω αμορτισέρ που εξασφαλίζουν περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης της μοτοσυκλέτας στα ταξίδια, επιτρέποντας την τοποθέτηση γνήσιων σκληρών πλαϊνών βαλιτσών.

Μεγαλύτερη άνεση για τον οδηγό και το συνεπιβάτη
Οι νέες σέλες οδηγού και συνεπιβάτη στο μοντέλο του 2018 προσφέρουν μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης και βελτιώνουν επίσης την κορυφαία εμφάνιση και αίσθηση της Tracer 900. Η σέλα του αναβάτη μπορεί να προσαρμοστεί ως προς το ύψος σε 2 θέσεις, ψηλή και χαμηλή, ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ οδήγησης. Επίσης, το μαλακό προστατευτικό στο ρεζερβουάρ εξασφαλίζει περισσότερη άνεση στον αναβάτη σε μεγαλύτερα ταξίδια.

Η Tracer 900 διαθέτει επίσης πιο στενό τιμόνι, καθώς και λεπτότερα και ελαφρύτερα προστατευτικά χεριών. Η νέα διάταξη παρέχει πιο φυσική θέση οδήγησης για μεγαλύτερη άνεση, ενώ το νέο τιμόνι διατηρεί τα χέρια του αναβάτη μακριά από τη ροή του αέρα σε υψηλότερες ταχύτητες. Επιπλέον, το μειωμένο πλάτος βελτιώνει επίσης τις δυνατότητες κίνησης της μοτοσυκλέτας μεταξύ των λωρίδων κυκλοφορίας, όπου αυτό επιτρέπεται.

 

Yamaha Eicma 17

Νέα χαρακτηριστικά της Tracer 900 για το 2018

  • Προσεγμένη, υψηλής ποιότητας σχεδίαση κουστουμιού
  • Πιο στενό τιμόνι με πιο λεπτές και πιο ελαφριές χούφτες
  • Ανανεωμένη σέλα για μεγαλύτερη άνεση οδηγού/συνεπιβάτη
  • Νέος ανεμοθώρακας με δυνατότητα ρύθμισης με το 1 χέρι για καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες
  • Μακρύτερο ψαλίδι αλουμινίου για πιο ισχυρή αίσθηση της κινητήριας δύναμης
  • Νέα μαρσπιέ συνεπιβάτη για μεγαλύτερη άνεση
  • Νέες χειρολαβές συνεπιβάτη
  • Νέο πίσω φτερό

Σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά της Tracer 900

  • Τρικύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας 847 κ.εκ.
  • Μονόδρομος συμπλέκτης (slipper) με υποβοήθηση (A&S)
  • Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) με 3 λειτουργίες
  • Ειδικά σχεδιασμένεςγια τη Tracer 900 χαρτογραφήσεις D-MODE.
  • Λεπτός και ελαφρύς σκελετός από χυτό αλουμίνιο CF
  • Ρεζερβουάρ καυσίμου μεγάλης χωρητικότητας και αυτονομίας 18 λίτρων
  • Κεντρικός ορθοστάτης και ABS στον στάνταρ εξοπλισμό

Χρώματα της Tracer 900

Nimbus Grey
Tech Black

Διαθεσιμότητα

Μάρτιος 2018

Tracer 900GT για το 2018

Κορυφαίες προδιαγραφές στον βασικό εξοπλισμό
Το νέο μέλος της σειράς μοτοσυκλετών Sport Touring της Yamaha για το 2018 είναι η Tracer 900GT, ένα νέο μοντέλο που διαθέτει κορυφαίες προδιαγραφές στον βασικό εξοπλισμό. Η Tracer 900GT αναπτύχθηκε από την Tracer 900 και μοιράζονται τις ίδιες αναβαθμίσεις προδιαγραφών του 2018. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους αναβάτες των σπορ μοτοσυκλετών ταξιδιού ένα απόλυτα ολοκληρωμένο μοντέλο σε ανταγωνιστική τιμή.

Γνήσιες σκληρές πλαϊνές βαλίτσες στον βασικό εξοπλισμό
Η Tracer 900GT διαθέτει γρήγορα αποσπώμενες, γνήσιες σκληρές πλαϊνές βαλίτσες 22 λίτρων σε ασορτί απόχρωση που παρέχονται στον βασικό εξοπλισμό, ώστε ο αναβάτης να είναι έτοιμος για ταξίδι από την πρώτη ημέρα.

Πίνακας οργάνων με οθόνη TFT με πλήρη απόδοση χρωμάτων
Οι αναβάτες της Tracer 900GT απολαμβάνουν μοναδική προβολή των πληροφοριών από τον πίνακα οργάνων, με την πιο πρόσφατη οθόνη TFT (Thin Film Transistor). Με οθόνη πλήρους απόδοσης χρωμάτων, αυτός ο πίνακας οργάνων υψηλών προδιαγραφών παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο πληροφοριών, όπως η ένδειξη θέσης ταχύτητας, η θερμοκρασία περιβάλλοντος, η θερμοκρασία ψυκτικού υγρού, η τρέχουσα χαρτογράφηση, ο μετρητής καυσίμου και η κατανάλωση καυσίμου.

 

Yamaha Eicma 11

Κορυφαίες αναρτήσεις
Η Tracer 900GT είναι εξοπλισμένη με ένα κορυφαίο πακέτο αναρτήσεων που διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενα μπροστινά πιρούνια, ώστε ο αναβάτης να μπορεί να ρυθμίσει τη μοτοσυκλέτα ανάλογα με τα διαφορετικά φορτία και τις συνθήκες. Αυτά τα πλήρως ρυθμιζόμενα πιρούνια παρέχονται σε εντυπωσιακό χρυσαφί φινίρισμα.

Για εύκολη και πρακτική ρύθμιση της ανάρτησης κατά τη μεταφορά συνεπιβάτη ή αποσκευών, η Tracer 900GT διαθέτει έναν τηλεχειριζόμενο ρυθμιστή προφόρτισης για το πίσω αμορτισέρ. Έτσι, μπορείτε να ρυθμίσετε τη μοτοσυκλέτα σας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων (QSS)
Το σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων της Tracer 900GT αλλάζει ριζικά τις επιδόσεις επιτάχυνσης της μοτοσυκλέτας, επιτρέποντας στον αναβάτη να πραγματοποιεί ομαλό ανέβασμα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη. Βασισμένο στο σύστημα που χρησιμοποιείται στην πιο πρόσφατη MT-09, το QSS παρέχει σε αυτήν την κορυφαία σπορ μοτοσυκλέτα ταξιδιού ακόμα πιο συναρπαστικό χαρακτήρα που θα εκτιμηθεί σίγουρα από τους αναβάτες που δίνουν σημασία στις επιδόσεις.

Cruise Control
Η Tracer 900GT διαθέτει επίσης ένα σύστημα Cruise Control στον βασικό εξοπλισμό. Είναι το ίδιο σύστημα που χρησιμοποιείται στην MT-10 και μπορεί να ρυθμιστεί για τον έλεγχο της ταχύτητας οδήγησης στην 4η, 5η και 6η σχέση κατά την οδήγηση μεταξύ 50 χλμ./ώρα και 180 χλμ./ώρα. Αυτό το σύστημα λειτουργεί με ένα διακόπτη στα όργανα στο αριστερό τμήμα του τιμονιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση ή τη μείωση της ταχύτητας πορείας σε βήματα των 2 χλμ./ώρα.

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τη μειωμένη κόπωση του δεξιού βραχίονα και χεριού σε μεγάλα ταξίδια, τη δυνατότητα διατήρησης σταθερής ταχύτητας κατά την οδήγηση σε δρόμους με κλίση ή σε ανώμαλους δρόμους, καθώς και τη δυνατότητα ρύθμισης ταχύτητας που συμμορφώνεται με τα όρια ταχύτητας της τάξης των 40 χλμ./ώρα ή μεγαλύτερη.

Το σύστημα ακυρώνεται αυτόματα με την εφαρμογή των φρένων, του συμπλέκτη ή του γκαζιού και διαθέτει ένα κουμπί συνέχισης που επιτρέπει στον αναβάτη να επαναφέρει την προηγούμενη ρύθμιση. Το σύστημα Cruise Control κάνει πιο απολαυστικά τα μεγαλύτερα ταξίδια και συμβάλει επίσης στην αποφυγή της υπέρβασης των ορίων ταχύτητας.

 

Yamaha Eicma 16

Θερμαινόμενα γκριπ
Η Tracer 900GT είναι μια μοτοσυκλέτα παντός καιρού και για όλες τις εποχές, η οποία κατασκευάστηκε για μεγάλες αποστάσεις σε διάφορες ηπείρους. Η παρουσία θερμαινόμενων γκριπ είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τον αφοσιωμένο αναβάτη σπορ μοτοσυκλετών ταξιδιού.

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά της Tracer 900GT για το 2018

  • Πλαϊνές βαλίτσες από σκληρό υλικό σε ασορτί απόχρωση στον βασικό εξοπλισμό
  • Πίνακας οργάνων με οθόνη TFT (Thin Film Transistor) πλήρους απόδοσης χρωμάτων
  • Πλήρως ρυθμιζόμενα ανάποδα μπροστινά πιρούνια σε χρυσό χρώμα
  • Πίσω αμορτισέρ με τηλεχειριζόμενο ρυθμιστή προφόρτισης
  • Σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων (QSS) για ομαλό ανέβασμα ταχυτήτων
  • Cruise Control
  • Θερμαινόμενα γκριπ

Σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά της Tracer 900GT

  • Τρικύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας 847 κ.εκ.
  • Μονόδρομος συμπλέκτης (slipper) με υποβοήθηση (A&S)
  • Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) με 3 λειτουργίες
  • Ειδικά σχεδιασμένεςγια τη Tracer 900 χαρτογραφήσεις D-MODE.
  • Λεπτός και ελαφρύς σκελετός από χυτό αλουμίνιο CF
  • Ρεζερβουάρ καυσίμου μεγάλης χωρητικότητας και αυτονομίας 18 λίτρων
  • Κεντρικός ορθοστάτης και ABS στον στάνταρ εξοπλισμό

Χρώματα της Tracer 900GT

Midnight Black
Nimbus Grey
Phantom Blue

Διαθεσιμότητα

Ιούνιος 2018
Tracer 700 για το 2018

 

Yamaha Eicma 14

Γνήσια αξεσουάρ Yamaha 

Η Yamaha ανέπτυξε μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για τα μοντέλα Tracer και FJR1300, ώστε κάθε πελάτης να μπορεί να δημιουργήσει τη δική του μοναδική μοτοσυκλέτα Sport Touring.

Η σειρά περιλαμβάνει slip-on σιγαστήρες Akrapovič, βαλίτσες από σκληρό και μαλακό υλικό, αλλά και διάφορες σέλες και ανεμοθώρακες. Επίσης, διατίθεται μια σειρά κομψών βιδωτών αξεσουάρ, προστατευτικών και μανετών Billet.

My Garage: Δημιουργήστε μοτοσυκλέτες για νέες εμπειρίες
Οι ιδιοκτήτες ή πιθανοί πελάτες της Yamaha μπορούν πλέον να δημιουργήσουν τη μοτοσυκλέτα των ονείρων τους χρησιμοποιώντας την online εφαρμογή διαμόρφωσης μοντέλων στις σελίδες προϊόντων Sport Touring της Yamaha - ή, ακόμα καλύτερα, μέσω της εφαρμογής για κινητά, όπου εμφανίζονται τα επιλεγμένα γνήσια αξεσουάρ απευθείας στη μοτοσυκλέτα σε εντυπωσιακές προβολές 3D 360 μοιρών.

Η λήψη της εφαρμογής My Garage της Yamaha μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα μέσω κινητής συσκευής από το Apple App Store ή το Android Google Play Store.

Γνήσια είδη ένδυσης Yamaha
Η σειρά γνήσιων ειδών ένδυσης περιλαμβάνει εξοπλισμό οδήγησης που σχεδιάστηκε για τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Yamaha, όπως σπορ μπουφάν και γάντια, καθώς και μια συλλογή σπορ ρουχισμού, όπως T-shirt, καπέλα, πουλόβερ και μπουφάν.

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.


To 443 Pan Asia βασίζεται στο X440 που παράγεται στο εργοστάσιο της Hero MotoCorp στην Ινδία. Είναι το τελευταίο δημιούργημα του Oberdan Bezzi
Το Trident αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία της Triumph και με την έκδοση «Slipery Sam» αναβιώνει η θρυλική αγωνιστική μοτοσυκλέτα της δεκαετίας του ΄70 «Slippery Sam», που βασιζόταν στο Trident 750
Αυξημένες κατά 2,6% ήταν οι πωλήσεων δικύκλων το 2023. Πουλήθηκαν 62,5 εκατομμύρια, ενώ σημειώθηκε πτώση στην κατηγορία των ηλεκτρικών
Μετά την One και την Del Mar, έρχεται η Mulholland που θυμίζει Sportster και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.