Αφιερώματα

25η Συγκέντρωση Κλασικής μοτοσυκλέτας - 19ες Μελωδικές Εξατμίσεις

Ραντεβού σε ένα χρόνο


13.09.2018

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους «κλασικοί» και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν για 25η φορά στο μέρος που τους ενώνει. Στο Δρέπανο Αργολίδας

87

Η άφιξη των μοτοσυκλετών ξεκίνησε την Παρασκευή και κορυφώθηκε την Κυριακή όπου, πέραν των συμμετεχόντων, πολλοί επέλεξαν για την κυριακάτικη βόλτα τους αλλά και προς τέρψη των οφθαλμών και των τυμπάνων τους τις «μελωδικές εξατμίσεις» και τα "μοτο-καλλιστεία"!

8

Ο καιρός άστατος και η βροχή του Σαββάτου πτόησε μερικούς να κατυφωρήσουν στην παραλία της Πλάκας. Όμως η Κυριακή ήταν καλύτερη από πλευράς συμμετοχών και προσέλευσης κόσμου που ήρθε να θαυμάσει καλλονές κάθε ηλικίας και καταγωγής.

95

Ξεκάθαρα η πλειονότητα των μοτοσυκλετών που συμμετείχαν στο meeting ήταν ευρωπαϊκής προέλευσης με Ιταλίδες, Γερμανίδες και Εγγλέζες να κάνουν παρέα με σημαντικές παρουσίες από Αμέρικα μεριά αλλά και ιαπωνικές καλλονές των δεκαετιών 80s-90s με άξιους πρεσβευτές, όπως Kawasaki Z, Yamaha FJ1200 Honda Bol d’ Or και με μικρότερες δίχρονες να ακολουθούν πιστά για μια ακόμη χρονιά.

97

Μπύρες rock ήχοι και μοτοσυκλέτες παραταγμένες κατά μήκος του δρόμου, τους περαστικούς να τις θαυμάζουν και τους ιδιοκτήτες να καμαρώνουν!

94

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους «κλασικοί» και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν για 25η φορά στο μέρος που τους ενώνει. Στο Δρέπανο Αργολίδας
Το πιο ασφαλές περιβάλλον που μπορεί να επισκεφθεί ένας αναβάτης μοτοσυκλέτας, είναι μία πίστα. Εκεί μπορεί να δοκιμάσει με πλήρη ασφάλεια τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του αλλά και τις δικές του
H πιο συχνή και συνάμα απλή ερώτηση που κάνει οποιοσδήποτε, είτε είναι γνώστης, είτε αδαής με το είδος είναι “πόσα χιλιόμετρα πιάνει;”
Ένα video του youtube καναλιού FreeWheelie μας δείχνει όλες τις μοτοσυκλέτες του Valentino Rossi από το 1996 έως σήμερα. Μαζί με κάθε φωτογραφία ακούστε και τον αυθεντικό ήχο όλων των «εργαλείων του γιατρού»